Rijopleiding aangepast aan uw noden.


Wij bij de kempische rijschool hebben ons door de jaren heen gespecialiseerd in het geven van rijlessen aan mensen met motorische of mentale beperkingen.
Leren autorijden met een beperking is niet altijd evident. Onze lesgevers volgen hiervoor speciale opleidingen waardoor zij u de best mogelijke begeleiding kunnen geven. Zij helpen u ook met alle vragen rond de procedures die doorlopen dienen te worden.

Wij werken intensief samen met Cara (centrum voor rijgeschiktheid en voertuigaanpassing). Cara heeft als opdracht de rijgeschiktheid te bepalen van mensen met een verminderde functionele vaardigheid die een invloed kan hebben op het veilig besturen van een motorvoertuig.


Eigen aangepast voertuig.


Wij beschikken over een aangepast voertuig dat flexibel kan worden aangepast om diverse lichamelijke beperkingen op te vangen.
- Gaspedaal links naast de rem ( gas geven met linkervoet)
- Gasring op het stuur en handmatig remmen
- Handmatig gas geven met een gashendel en handmatig remmen
- Stuurbol met diverse functies ( o.a. richtingaanwijzers, ruitenwissers, lichten, enz. )


Bel gerust voor meer informatie of inschrijving met onze kantoormedewerkers. Indien zij niet al jouw vragen kunnen beantwoorden zullen ze je zeker in contact brengen met onze gespecialiseerde lesgevers.
T: 014 22 25 65

Contact

De Kempische Autorijschool zal u bijstaan in het vervolledigen van uw rijvaardigheidslessen, i.s.m. CARA.